15.8.2015

Hämeenpuiston Puistofiesta 9.8.2015



Viime sunnuntaina Nozomi teki uuden aluevaltauksen osallistumalla ensimmäistä kertaa HämeenpuistonPuistofiestaan. Mukana oli myös pikkuveli Hiroshi Aikido ry Ylöjärveltä esittelemässä syyskuussa alkavaa toimintaansa. Puistofiesta on Hämeenpuiston ystävät -hankkeen järjestämä tapahtuma, johon järjestöt ym. voivat tulla esittelemään toimintaansa. Sään ollessa hyvä, kuten nyt oli, tapahtuma saa liikkeelle paljon väkeä. Nytkin tuntui, että koko Hämeenpuisto oli täynnä koko päivän ajan. Vielä tapahtumaa purkaessakin kävi viimeisiä kiinnostuneita katselemassa.


Nozomi oli hyvin varustautunut 36 neliön tatamilla ja telttakatoksella, joka auringon paahteessa oli hyvin tarpeellinen. Tatamilla jaksoi temmeltää paljon paremmin, kun hengähdys- ja juomataukojen ajaksi pääsi varjoon. Ja esitepöytää oli mukavampi pitää, kun ei tarvinnut seistä koko päivää auringossa :) Esiintymisten rytmitys onnistui oikein hyvin. Tatamilla oli toimintaa käytännössä koko viiden tunnin ajan, vaihtelevasti kaksistaan, kolmistaan ja nelisin. Välillä kävi rohkeita katsojiakin kokeilemassa ukemia tai bokkenilla lyöntiä.


Päivä oli erinomaisen onnistunut ja uusia ideoita seuraavaa kertaa varten tuli esiin. Kaikki mukana esiintymässä ja toimintaa esittelemässä sekä pistettä rakentamassa ja purkamassa olleet kehuivat tapahtumaa ja tunnelmaa. Valtava määrä ihmisiä kävi päivän mittaan katsomassa treenaamista tatamilla ja kyselemässä aikidosta ja harjoittelumahdollisuuksista. Paljon ihmisiä tavoitettiin myös esitteidenjakokierroksilla. Samalla ehdittiin vähän vilkaisemaan myös muuta tapahtuman tarjontaa. Lähes kaikki mukaan varatut esitteet saatiin jaettua, kaikille päivästä hyvä mieli ja yhteistuumin aiottiin ottaa Puistofiesta ensi vuonna uusiksi. Ennen sitä Nozomi on esiintymässä ainakin Traconissa syyskuun alussa.


Kiitokset kaikille mukana olleille ja katsomassa käyneille!